Hahnemühle Photo Cards

Hahnemühle Photo Cards

Markkinoiden upeimmat 10x15cm kuvat. Photo Card kuvat tulostetaan joko Hahnemühlen Photo Ragille tai Hahnemühle FineArt Baryta Satin paperille. Photo Rag on 100% puuvillasta valmistettu mattapintainen taidepaperi. FineArt Baryta Satin on alfaselluloosasta valmistettu satiinipintainen taidepaperi. Papereissa on pyöreät kulmat. Materiaalit ovat happovapaita, eli ne ovat sekä arkisto- että museokelpoisia. Muista mainita tilatessa kummalle paperilla haluat kuvat tehtävän.

Kuvat voidaan tehdä värikuvina, mustavalkokuvina tai sepia-sävytettyinä. Kun tilaat 30kpl erän kuvia, saat veloituksetta Hahnemühlen metallisen säilytyslaatikon.

Hinnasto

Koko

Hinta

10 x 15cm 2,90 €
10 x 15cm, 30kpl 69,00 €

Hinnaston hinnat sis. alv 24%.

Tilausohjeet

Voit toimittaa kuvatiedostosi (jpg tai tiff) meille muistikortilla, muistitikulla, CD/DVD:llä tai sähköpostilla (asiakaspalvelu@telefoto.fi).
Suuret tiedostot voit ladata pilvipalvelimelle (esim. wetransfer.com) – lähetä meille sähköpostissa linkki tiedostoihin.

Mainitse tilauksessa haluamasi tulostusmateriaali, sekä mahdollinen leikkuuvara kuvan ympärille. Oletuksena kuvat leikataan oikeaan kokoon.

Alumiinikomposiitille pohjustettaessa kuva-alalle tulee jättää joka sivulle 0,5cm leikkuuvara. (Esim. jos haluat 20x30cm pohjustetun taulun, kuvan tulee olla 21x31cm). KAPA-levyllä leikkuuvaraa ei tarvita. Voimme tarvittaessa rajata kuvan oikein.

Jos mittasuhteissa tai kuvan koossa on epäselvyyttä, niin otamme aina yhteyttä ennen kuin kuva tulostetaan.

Toimitus

Tulosteet ja pohjutukset voi noutaa myymälästämme:
Telefoto, Liisankatu 9, 00170 Helsinki

Postitamme tulosteita 70x100cm kokoon asti ja pohjustettuja kuvia 60x90cm kokoon asti. Toimituskulut 10 €.

Pienet tulosteet n. 20x30cm kokoon asti toimitetaan kirjelähetyksenä 3,90 € toimituskuluilla.